Bikkelsaus; het verhaal

Een bijzondere saus voor op de frites, daar waren we naar op zoek. Een saus waarvan je wilt blijven genieten, frietje voor frietje.

Een lokaal juweeltje, zelf gemaakt en bedacht door een onderneemster met passie voor haar producten. Gerda de Reus van cafetaria Kruimeltje is zo’n onderneemster. Een echte Bikkel die voortdurend probeert te vernieuwen en kansen ziet. Zij bedacht een saus met een stevige bite, lekker kruidig en met een knapperig uitje. Een saus die ze bereide op basis van de Remia Fritessaus Classic en waar haar gasten steeds vaker naar gingen vragen. Een saus voor echte Bikkels!


Gerda deelde haar recept graag met ons en is ervan overtuigd dat haar saus ook bij u een succes kan worden. Wij gingen in onze keuken aan de slag, hebben geproefd en gekeurd en zijn razend enthousiast over de smaak van de Bikkelsaus, daarom delen wij dit lokale juweeltje graag met u, zodat ook uw gasten van een Frietje Bikkel kunnen genieten en zeker terug komen om even lekker te Bikkelen!

Ook Bikkelstation worden? Meld je aan!

Maak kans op een BikkelBike voor de deur!

Met onze speciale Instagram actie kunt u een Bikkelbike experience winnen, bij u voor de deur! Bikkelsaus is voor echte Bikkels. En echte Bikkels eten aan een stoere Bikketafel. Eten met je vingers, snacken met passie en stoere verhalen. Deel jouw Bikkeltafel op Instagram en laat zien dat jij een echte Bikkel bent!